Beaba Set 1ste Maaltijd Storm Dark Blue Light Blue - 2x90ml +4x150ml +6x250ml +2 Siliconen Lepels

Art nr. A00134620
Ben jij graag goed voorbereid en georganiseerd? Maak dan meerdere porties groente- of fruitpap klaar om te bewaren of in te vriezen. Deze set bewaarpotjes bestaat uit maar liefst 12 Clip Porties en 2 lepels 1ste leeftijd. De Clip Porties kan je makkelijk stapelen in koelkast of diepvriezer. Wanneer
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ben jij graag goed voorbereid en georganiseerd? Maak dan meerdere porties groente- of fruitpap klaar om te bewaren of in te vriezen. Deze set bewaarpotjes bestaat uit maar liefst 12 Clip Porties en 2 lepels 1ste leeftijd.

De Clip Porties kan je makkelijk stapelen in koelkast of diepvriezer. Wanneer je ze niet gebruikt, kan je ze in elkaar schuiven om plaats te sparen in je kast. De deksels zijn luchtdicht om smaken en geuren optimaal te bewaren. Op de beker vind je een inhoudsverdeling, zodat je perfect kan doseren. De Beaba 1ste leeftijd lepel is speciaal ontwikkeld voor de eerste hapjes. De ultra soepele siliconen tip is zacht aan het mondje. En met de lange steel kan jij de lepel ook goed vasthouden.

  • 12 bewaarpotjes (2x 60 ml, 4x 120ml en 6x 200ml) en 2 lepels
  • Stapelbaar en plaatsbesparend
  • Geschikt voor diepvries en magnetron (magnetron zonder deksel)
  • Vaatwasmachinebestendig

Al 30 jaar ontwikkelt het Franse merk Béaba producten voor baby's en ouders met als doel hen te ondersteunen en het leven makkelijker te maken. Ze begonnen met de Babycook en dat was meteen een schot in de roos. Ze bouwden verder op hun succes en ontwikkelden intussen meer dan 200 producten met een focus op kwaliteit, gemakkelijk gebruik en een modern en elegant design.

Specificaties
Merk BEABA
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 2x90ml +4x150ml +6x250ml +2 Siliconen Lepels
Description Beaba Set 1ste Maaltijd Storm Dark Blue Light Blue - 2x90ml +4x150ml +6x250ml +2 Siliconen Lepels
    Laden
    Laden