Beaba Set Clipporties + Silicone Lepels - 1ste Leeftijd Eucalyptus

Art nr. A00134621
Ben jij graag goed voorbereid en georganiseerd? Maak dan meerdere porties groente- of fruitpap klaar om te bewaren of in te vriezen. Deze set bewaarpotjes bestaat uit maar liefst 12 Clip Porties en 2 lepels 1ste leeftijd. De Clip Porties kan je makkelijk stapelen in koelkast of diepvriezer. Wanneer
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ben jij graag goed voorbereid en georganiseerd? Maak dan meerdere porties groente- of fruitpap klaar om te bewaren of in te vriezen. Deze set bewaarpotjes bestaat uit maar liefst 12 Clip Porties en 2 lepels 1ste leeftijd.

De Clip Porties kan je makkelijk stapelen in koelkast of diepvriezer. Wanneer je ze niet gebruikt, kan je ze in elkaar schuiven om plaats te sparen in je kast. De deksels zijn luchtdicht om smaken en geuren optimaal te bewaren. Op de beker vind je een inhoudsverdeling, zodat je perfect kan doseren. De Beaba 1ste leeftijd lepel is speciaal ontwikkeld voor de eerste hapjes. De ultra soepele siliconen tip is zacht aan het mondje. En met de lange steel kan jij de lepel ook goed vasthouden.

  • 12 bewaarpotjes (2x 60 ml, 4x 120ml en 6x 200ml) en 2 lepels
  • Stapelbaar en plaatsbesparend
  • Geschikt voor diepvries en magnetron (magnetron zonder deksel)
  • Vaatwasmachinebestendig
Specificaties
Merk BEABA
Leveranciersnummer 913502
Description Beaba Set Clipporties + Silicone Lepels - 1ste Leeftijd Eucalyptus
    Laden
    Laden