Onze favoriete huidverzorging voor tijdens de winter


De koude maanden zijn streng voor jouw baby's gevoelige huidje. Het is dus belangrijk om de huid van je kleintje nu extra goed te verzorgen. De verzorgingsproducten van Naïf zijn goed op elkaar afgestemd om je baby's huid te hydrateren bij elke stap van het verzorgingsproces. Daarnaast zijn alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die niet alleen goed zijn voor je baby, maar ook voor de planeet! Wij tonen je graag enkele van onze favorieten.Badschuim
Zin in een heerlijk verzorgend badje? De verzorgende badschuim van Naïf zorgt voor heel veel bubbelfun, maar verzorgt, reinigt en hydrateert vooral de huid van jouw kindje op een milde manier.


Badolie
Wil je de huid van je kindje extra voeden tijdens het badderen? Dat kan perfect met de Milky badolie van Naïf! Deze badolie reinigt en voedt de gevoelige babyhuid én hij laat geen vettig laagje achter in bad.


Verzorgende crème
Ook na badtijd is het belangrijk om de huid van je kindje goed te verzorgen. De vette crème van Naïf voedt en hydrateert de droge huid van je kindje en kan je gebruiken voor lichaam én gezicht!
Babyolie
Wil je er een echt wellnessmoment van maken? De babyolie van Naïf is ideaal voor een heerlijke babymassage! De olie terkt snel in en zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid.
Laden
Laden