BSi Aqua pur 5 in 1 reiniging 1L - Voor spa water

Art nr. A00041610
Aqua pur 5 in 1 - Deze krachtige reiniger houdt op maar liefst 5 manieren het water van jouw jacuzzi, bubbelbad of spa in perfecte conditie. Het zorgt namelijk voor glashelder en zacht water, voorkomt schommelingen in de pH en kalkafzetting, gaat slijm tegen aan de randen, ondersteunt de filter en
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 19,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Aqua pur 5 in 1 - Deze krachtige reiniger houdt op maar liefst 5 manieren het water van jouw jacuzzi, bubbelbad of spa in perfecte conditie. Het zorgt namelijk voor glashelder en zacht water, voorkomt schommelingen in de pH en kalkafzetting, gaat slijm tegen aan de randen, ondersteunt de filter en vermindert het chloorverbruik tot 50%.
 
Een jacuzzi gebruik je het liefst het hele jaar door. Het is daarom van groot belang om de kwaliteit van het water zo hoog mogelijk te houden. De jacuzzi reinigen wordt een koud kunstje als je dit middel regelmatig gebruikt. Iedere keer dat je de jacuzzi opstart of vult met vers water voeg je 250 milliliter aqua pur 5 in 1 toe per 1000 liter water, vervolgens voeg je elke twee weken 100 milliliter toe per 1000 liter.

  • 1 liter
Specificaties
Merk BSI
Leveranciersnummer 2191
Description BSi Aqua pur 5 in 1 reiniging 1L - Voor spa water
    Laden
    Laden