Cars GNY94 Cars Color Changers - Assortiment

Art nr. A00113185
Deze aanpasbare auto's leveren twee verfklussen in één! Deze voertuigen op schaal 1:55 zijn gebaseerd op favoriete personages in Disney- en Pixar's Cars-films en veranderen van kleur wanneer ze in water worden ondergedompeld. Warm water verandert het voertuig in een nieuwe kleur, en koud water
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 12,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

 • Kinderen zijn dol op de van kleur veranderende auto's van Disney en Pixar Cars!
 • Autoliefhebbers kunnen met deze technologie hun auto's een eigen look geven.
 • Deze auto's (schaal 1:55) veranderen onmiddellijk van kleur wanneer ze in warm water worden gedompeld en krijgen hun originele kleur weer terug wanneer ze in koud water worden gedompeld!
 • Jonge auto-ontwerpers kunnen hun auto's met strepen en spetters versieren of ze helemaal onderdompelen!
 • Een geweldig cadeau voor fans van Cars vanaf 3 jaar.

Marketing text

Deze leuke auto's kunnen wisselen tussen verschillende looks! Deze auto's (schaal 1:55) zijn gebaseerd op favoriete personages uit de Disney en Pixar Cars films en veranderen van kleur wanneer je ze in water dompelt! Dompel de auto's in warm water om ze van kleur te laten veranderen en in koud water om hun oorspronkelijke kleur terug te toveren! Je kunt de hele auto van kleur veranderen, of bijvoorbeeld alleen de bumper, voor een unieke look! Takel, Bliksem McQueen, Francesco Bernoulli en Cruz Ramirez zijn maar een paar van de favoriete personages waarvan de auto's van de ene spannende kleur in de andere veranderen. Verzamel ze allemaal (apart verkrijgbaar) en bouw een wagenpark op met transformerende auto's! Voertuigen per stuk verkrijgbaar en afhankelijk van beschikbaarheid. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.


Omschrijving

Deze aanpasbare auto's leveren twee verfklussen in één! Deze voertuigen op schaal 1:55 zijn gebaseerd op favoriete personages in Disney- en Pixar's Cars-films en veranderen van kleur wanneer ze in water worden ondergedompeld. Warm water verandert het voertuig in een nieuwe kleur, en koud water verandert het meteen terug!​

 • Cars
 • Vanaf 3 jaar

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt.

Specificaties
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer GNY94
Omschrijving 2 Assortiment
Description Cars GNY94 Cars Color Changers - Assortiment
  Laden
  Laden