Chicco Loopstoel Babywalker 1 2 3 - Zilver

Art nr. 39770798
" Chicco Loopstoel Babywalker 1 2 3 Het loopstoeltje 1-2-3 groei mee. Het kan worden gebruikt als loopstoeltje vanaf 6 maanden, als babywalker vanaf 9 maanden en als loopwagen vanaf 18 maanden! Deze loopstoel biedt jouw kind de mogelijkheid om te spelen van 6 maand tot maar liefst 3 jaar. In een
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 119,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Chicco Loopstoel Babywalker 1 2 3

Het loopstoeltje 1-2-3 groei mee. Het kan worden gebruikt als loopstoeltje vanaf 6 maanden, als babywalker vanaf 9 maanden en als loopwagen vanaf 18 maanden!

Deze loopstoel biedt jouw kind de mogelijkheid om te spelen van 6 maand tot maar liefst 3 jaar. In een handomdraai verander je hem van een loopstoeltje in een babywalker of omgekeerd! Personaliseer jouw loopwagen met een mooi label dat je via e-mail krijgt opgestuurd. De sticker om het label mee te bevestigen zit in de verpakking, zo weet iedereen dat dit jouw loopwagentje is.

Bovendien zit er bovenaan het ‘stuur’ een leuk elektronisch activiteitenbord dat verschillende geluiden en lichteffecten heeft. Ook het aanpassen van de wagen kan gemakkelijk dankzij de 2 verschillende standen. Ook de handvaten kunnen worden aangepast!

De loopauto is uitgerust met een handig zitje dat verdwijnt wanneer het wordt gebruikt als loopstoeltje of staphulp. Allemaal om zoveel mogelijk tijd te besparen!

  • Leeftijd: vanaf 6 maand
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen: 68 x 50 x 75 cm
"
Specificaties
Merk CHICCO
Leveranciersnummer 07079415490000
    Laden
    Laden