Childhome Daddy Bag Big - Black Offwhite

Art nr. 39899989
Childhome Verzorgingstas Daddy Bag Big Voor alle fiere papa's in de wereld ontwikkelde Childhome deze unieke verzorgingstas. Met deze Daddy Bag ga je zeker in het oog springen tussen alle andere tassen. De Daddy Bag van Childhome is een trendy tas die op nummer 1 staat als het gaat over stijl en
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 89,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Childhome Verzorgingstas Daddy Bag Big

Voor alle fiere papa's in de wereld ontwikkelde Childhome deze unieke verzorgingstas. Met deze Daddy Bag ga je zeker in het oog springen tussen alle andere tassen. De Daddy Bag van Childhome is een trendy tas die op nummer 1 staat als het gaat over stijl en functionaliteit. Met twee handige haken kan de tas eenvoudig aan de wandelwagen bevestigd worden. De tas kan zowel aan de handvaten als aan de schouderriem gedragen worden. De grote verzorgingstas is verdeeld in verschillende compartimenten zodat je alles netjes kan opbergen, heefteen vak voor vuile kleertjes en een verzorgingsmatje zodat je je kindje altijd netjes kan verschonen.

  • Groteverzorgingstas inclusief verzorgingsmatje
  • Afmetingen:55x 30 x 30 cm
  • Materiaal: Oxford Cloth

Met meer dan 32 jaar ervaring weet Childhome perfect wat kinderen en ouders nodig hebben. Elk product is ontworpen door een eigen productieteam en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidseisen. De collectie ontstaat en groeit uit een vraag naar eenvoudige, functionele producten.

Specificaties
Merk CHILDHOME
Kleur Zwart
Leveranciersnummer CWDBBBL
    Laden
    Laden