Childhome Deurhek Eltra 75-81cm - Wit

Art nr. 39833664
Childhome Deurhek Eltra Wit 75-81cm Het Eltra deurhekje kan geplaatst worden in deuropeningen om te voorkomen dat je kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Het hekje is ook geschikt om onderaan de trap te plaatsen zodat je kind de trap niet kan opklimmen. De breedte van het
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 52,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Childhome Deurhek Eltra Wit 75-81cm

Het Eltra deurhekje kan geplaatst worden in deuropeningen om te voorkomen dat je kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Het hekje is ook geschikt om onderaan de trap te plaatsen zodat je kind de trap niet kan opklimmen. De breedte van het hekje varieert van 75cm tot 81cm. Met behulp van verlengstukken (apart aan te kopen) kan de breedte gemakkelijk worden aangepast (tot max. 108 cm).

Extra steun en veiligheid worden verzekerd door het U-profiel. Omwille van dit profiel, wordt het afgeraden om het hekje te plaatsenbovenaande trap. De kans bestaat immers dat je struikelt over het metalen frame.
Het frame wordtgeïnstalleerdzonder schroeven.Hetframekan gemakkelijk onderspanning in de deuropening geplaatst worden, zonder de kader of de muur te beschadigen.

Om fouten met montage te voorkomen is het hekje voorzien van een druk-indicator. Wanneer deze rood is, is het hekje geopend of is er te veel of te weinig spanning op het hekje. Staat de indicator op groen, dan is het hekje gesloten en de druk in orde. Een éénhandsluiting maakt het gemakkelijk voor volwassenen om het hekje met slechts één hand te openen. Daarboven valt het hekje automatisch in slot achter jou. Het hekje kan geopend worden aan beide kanten.

Ten slotte verhinderen de speciale scharnieren dat de vingertjes van je kindje gekneld kunnen raken.

 • Geschikt voor deuropeningen tussen 75 en 81 cm
 • Kan uitgebreid worden tot 108 cm mits aankoop van verlengstukken
 • Bevestiging: Klemmen
 • Hekje valt automatisch in het slot achter jou
 • Voor volwassenen eenvoudig met één hand te openen
 • Druk-indicator om zeker te zijn dat er genoeg spanning op het deurhek staat
 • Kan gebruikt worden in combinatie met Jippie's Wall Saver (apart aan te kopen) voor extra grip en om de muren niet te beschadigen
Specificaties
Merk CHILDHOME
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer VHELTW
  Laden
  Laden