De Kolonisten van Catan Piraten & ontdekkers - Uitbreiding spel

Art nr. 37721008
Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel De Kolonisten van Catan van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. In deze uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal. De
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 36,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Piraten en Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op het populairste bordspel De Kolonisten van Catan van de afgelopen decennia. Met verschillende scenario's, die stap voor stap de nieuwe spelregels introduceren. In deze uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal. De belangrijkste nieuwe mechanismen bestaan verder uit het daadwerkelijk varen van schepen, die passagiers en goederen oppikken en ergens anders weer afzetten, en 3 uitdagende missies.
"Land in Zicht" is het inleidende scenario, waarin de meeste nieuwe spelregels wordengeïntroduceerd. Zo kunje daadwerkelijk met je schip varen, dorpen tot havendorpen uitbouwen, kolonisten en goederenuit-en inladen, op verschillendemanierendorpen bouwen enbeloningen ontvangen voor het ontdekken van land.
Alle andere scenario's worden met alle nieuwe spelregels gespeeld. Piratenschepen maken het je moeilijk, missiespelregels geven je de mogelijkheid om extra punten te scoren. Zo moet je achtereenvolgens piratendepots veroveren, vis vangen voor de Raad van Catan en specerijen vervoeren. In het ultieme scenario "Piraten & Ontdekkers" worden alle missies met elkaar gecombineerd!
 • 999 Games
 • 3 - 4 spelers
 • Duur: 90 minuten
 • Kan niet gebruikt worden in combinatie met dozen uit de oudere versie.
 • Het basisspel De Kolonisten van Catan is vereist om deze uitbreiding te spelen


  Specificaties
  Merk 999GAMES
  Leeftijd Vanaf 12 jaar
  Leveranciersnummer 999KOL32
  Description De Kolonisten van Catan Piraten & ontdekkers - Uitbreiding spel
   Laden
   Laden