De Zoektocht naar Eldorado spel

Art nr. A00121295
In de zoektocht naar Eldorado van 999 Games moet je door de dichtbegroeide jungle op zoek naar Eldorado! Je begint met een deck met kaarten die je gebruikt om over het speelbord te bewegen. Je deck bestaat uit een team van padvinders, reizigers en zeelieden die je helpen verschillende terreinen over
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In de zoektocht naar Eldorado van 999 Games moet je door de dichtbegroeide jungle op zoek naar Eldorado! Je begint met een deck met kaarten die je gebruikt om over het speelbord te bewegen. Je deck bestaat uit een team van padvinders, reizigers en zeelieden die je helpen verschillende terreinen over te steken. Onderweg zul je kolkende rivieren, dichtbegroeide regenwouden en onbekende stammen tegenkomen. Combineer de speelvelden op eindeloos veel manieren om het spel nog spannender te maken en probeer je tegenspelers te verslaan door een beter deck samen te stellen en de routes het snelst te bewandelen.

De vlotste schatzoeker weet zijn hand met de juiste kaarten te vullen en het beste parcours af te leggen om als eerste de gouden stad te bereiken. Zowel de ervaren als beginnende goudzoeker kan met de juiste tactiek en uitrusting de andere expedities voorblijven en alle rijkdom voor zichzelf claimen.

  • 999 Games
  • Vanaf 10 jaar
  • 2-  4 spelers
  • Duur: 40 minuten


Specificaties
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Description De Zoektocht naar Eldorado spel
    Laden
    Laden