Difrax Fopspeen Natural 12M+ - Glow in the Dark

Art nr. 38655911
Difrax Fopspeen Natural Een baby kan een sterke zuigbehoefte hebben. Vaak steken zij hun duim of vingers in hun mondje om op te sabbelen. Om duimzuigen te voorkomen kun je een baby een fopspeen aanbieden. Je kunt zelf bepalen wanneer je een kind een speen geeft en wanneer je de speen weer weghaalt.
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 5,69
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Difrax Fopspeen Natural

Een baby kan een sterke zuigbehoefte hebben. Vaak steken zij hun duim of vingers in hun mondje om op te sabbelen. Om duimzuigen te voorkomen kun je een baby een fopspeen aanbieden. Je kunt zelf bepalen wanneer je een kind een speen geeft en wanneer je de speen weer weghaalt. De speen van Difrax geeft een baby rust en ontspanning. De Difrax Natural fopspeen is rond en geschikt voor baby’s die zelf de fopspeen omdraaien in de mond. Ook lijkt de Natural fopspeen van vorm meer op een tepel waardoor deze sneller herkent en makkelijker geaccepteerd kanwordendoor kindjes die borstvoeding krijgen. Het Glow in the Dark fopspeentje geeft een zachte gloed zodatjij of jekindje hetmakkelijker kanterugvindeninhetdonker.

  • Groeit mee met de zuigbehoefte en leeftijd van je kindje
  • Natuurlijke tepelvorm, makkelijke acceptatie
  • Tandvriendelijker dan duimen
  • Vlindervorm van het schildje laat het neusje vrij
  • Gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt
  • De fopspenen worden per stuk verkocht. Gelieve bij je online bestelling of online toevoeging aan de geboortelijst duidelijk de kleurvoorkeur te vermelden.

Opgelet: Door een regelmatig wisselend assortiment bij de fopspeentjes kunnen kleuren en afbeeldingen verschillen van wat er op de foto afgebeeld staat. Indien je het geslacht en voorkeur van kleur bij opmerkingen plaatst, proberen wij wel zoveel mogelijk rekening te houden met de gevraagde eigenschappen.

Alles wat Difrax doet, komt voort uit hun gepassioneerde toewijding aan baby’s en ouders. Het doel is om innovatieve producten te maken die echt iets toevoegen aan het leven van ouders en hun kindje en die er bovendien mooi en fashionable uit zien. De producten worden in-huis ontwikkeld door eigen designers van Difrax. Er wordt hierbij uitgegaan van de oplossing van een probleem. Alle producten die Difrax ontwikkelt zijn functioneel en doordacht.

Specificaties
Merk DIFRAX
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Leveranciersnummer 3229655
    Laden
    Laden