Done by Deer Lunch Box - Croco Mustard

Art nr. A00188704
Is Croco niet lief? Hij bewaakt het eten van je kind en houdt hem/haar gezelschap tijdens de lunch. Het tussenschot kan geplaatst en weer verwijderd worden en het deksel kan als bordje gebruikt wroden. Bovendien kan deze Lassig Lunchbox in de vaatwasmachine! • Materiaal: 100% voedselveilige PP • Mag
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 17,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Is Croco niet lief? Hij bewaakt het eten van je kind en houdt hem/haar gezelschap tijdens de lunch. Het tussenschot kan geplaatst en weer verwijderd worden en het deksel kan als bordje gebruikt wroden. Bovendien kan deze Lassig Lunchbox in de vaatwasmachine!

• Materiaal: 100% voedselveilige PP
• Mag in de vaatwasser
• Mag niet in de microgolfoven
• Afmetingen: 10,4 x 21,3 cm en 6,2 cm hoog
 
Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specificaties
Merk DONE BY DEER
Kleur Bruin
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Omschrijving 2 Croco Mustard
Description Done by Deer Lunch Box - Croco Mustard
    Laden
    Laden