Done by Deer Silicone Mini Mug - Blue

Art nr. A00084203
Gewone bekers en glazen durven wel eens wat groot zijn voor kleine peuter- en kleuterhandjes, maar dit kleinere bekertje van Done by Deer is gemakkelijk vast te houden. Het antislipmateriaal geeft meer grip, de beker is lichter en die lieve Elphee wil je gewoon goed vasthouden. De beker mag in de
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gewone bekers en glazen durven wel eens wat groot zijn voor kleine peuter- en kleuterhandjes, maar dit kleinere bekertje van Done by Deer is gemakkelijk vast te houden. Het antislipmateriaal geeft meer grip, de beker is lichter en die lieve Elphee wil je gewoon goed vasthouden.

De beker mag in de vaatwasmachine, in de microgolfoven en in de diepvriezer. (Tip: met geschikte stokjes of zelfs lepeltjes maak je leuke yoghurtijsjes in deze bekertjes!)

• Siliconen bekertje met Elphee de olifant
• Materiaal: 100% voedselveilige silicone
• Mag in de vaatwasser tot 100°C
• Mag in de microgolfoven en de diepvriezer
• Afmetingen: 6,6 cm en 7,4 cm hoog
• Inhoud: 160 ml
 
Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specificaties
Merk DONE BY DEER
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf 12 maanden
Omschrijving 2 Blue
Description Done by Deer Silicone Mini Mug - Blue
    Laden
    Laden