Done by Deer Toys Activity Spiraal - Deer Friends Grey

Art nr. A00084175
Er valt heel wat te ontdekken aan deze Done by Deer activiteitenspiraal. Zachte structuren, een rammelaar, een spiegeltje, bijtringen,… Deze flexibele spiraal kan gemakkelijk bevestigd worden aan het bedje, het park, de wandelwagen of de autostoel. • Materiaal: katoen, vulling polyester, ringen PP
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 41,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Er valt heel wat te ontdekken aan deze Done by Deer activiteitenspiraal. Zachte structuren, een rammelaar, een spiegeltje, bijtringen,… Deze flexibele spiraal kan gemakkelijk bevestigd worden aan het bedje, het park, de wandelwagen of de autostoel.

• Materiaal: katoen, vulling polyester, ringen PP
• Oppervlakte afwasbaar, niet in water onderdompelen
• Afmetingen: 15x 33cm, 10 cm doorsnede

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specificaties
Merk DONE BY DEER
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 3 maanden
Omschrijving 2 Deer Friends Grey
Description Done by Deer Toys Activity Spiraal - Deer Friends Grey
    Laden
    Laden