Done by Deer Toys Storage Baskets 3-Pack - Contour Blue

Art nr. A00045208
Gebruik deze handige set van opbergmandjes overal in huis! Je kan ze aan de verschoningstafel plaatsen om nieuwe luiers, vochtige doekjes en body's in op te bergen of als wasmandje voor de vuile kleertjes. Je kan ze in de speelruimte zetten om zo los speelgoed op te bergen. Deze handige opbergmanden
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 37,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Gebruik deze handige set van opbergmandjes overal in huis! Je kan ze aan de verschoningstafel plaatsen om nieuwe luiers, vochtige doekjes en body's in op te bergen of als wasmandje voor de vuile kleertjes. Je kan ze in de speelruimte zetten om zo los speelgoed op te bergen. Deze handige opbergmanden zullen snel onmisbaar worden in jouw huis!
  • Materiaal 65% katoen, 35% polyester, polyethylene coated canvas
  • Reinigen met een vochtige doek. Niet onderdompelen in water
  • Afmetingen: Ø 32 x 33 cm, Ø 26 x 27 cm, Ø 20 x 21 cm

Het Deense merk Done by Deer wil een evenwicht brengen tussen spullen die perfect zijn voor kinderen en de rest van het interieur: leuke, speelse ontwerpen, een goed design, innovatie en het gebruik van eigentijdse kleuren. Daarbij willen ze 100% vriendelijk zijn in alles wat ze doen: in hun producten voor hun klanten, in het selecteren van leveranciers, in hun werkomgeving en naar al hun zakenpartners toe. Ze streven ernaar om 100% van de tijd hun best te doen.

Specificaties
Merk DONE BY DEER
Kleur Blauw
Leeftijd ALLE
Omschrijving 2 Contour Blue
Description Done by Deer Toys Storage Baskets 3-Pack - Contour Blue
    Laden
    Laden