Duplo 10959 Politiebureau en Helikopter - Duplo

Art nr. A00188932
Kleine politieagenten zullen alle leuke activiteiten op het drukke politiebureau geweldig vinden. Zo kunnen ze rondrijden in een politiewagen en de politiehelikopter besturen. Leeftijd: Vanaf 2 jaar Lego Duplo 40 onderdelen
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 44,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Fabrikanten: LEGO
Productnaam: LEGO DUPLO Politie Station & Helikopter Speelgoed 10959
Artikelcode: 10959
EAN/UPC-nummer: 5702017153629

Marketing text

LEGO DUPLO Rescue Politiebureau & Helikopter (10959) speelgoed speelset is een vroeg leerzaam speelgoed voor peuters vanaf 2 jaar oud met personages en voertuigen om te inspireren tot spelen-en-leren plezier.

Het politiebureau zit vol met leuke activiteiten voor peuters en kleuters. Er is een Push&Go politieauto met zwaailichten en sirene (batterijen inbegrepen), een schattige hond om te trainen, en een uitkijktoren waar politieagenten kunnen uitkijken naar de politiehelikopter. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek, emotioneel bewustzijn en nog veel meer terwijl ze bouwen en spelen. En omdat de actie altijd in hun handen is, leren ze op een zorgeloze manier over politiewerk.

Ouders kunnen waardevolle mijlpalen in hun ontwikkeling delen als LEGO DUPLO speels leerspeelgoed voor peuters, kleuters en kleuters, onbeperkt plezier, zelfexpressie en vreugdevolle verkenning in de handen van jonge kinderen legt.

Het bouwbare model is 37 cm hoog en 18,5 cm breed. (37 cm) hoog, 18.5 in. (48 cm) breed en 16.5 in. (43 cm) diep.

Bevat 40 stuks.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Omschrijving

Kleine politieagenten zullen alle leuke activiteiten op het drukke politiebureau geweldig vinden. Zo kunnen ze rondrijden in een politiewagen en de politiehelikopter besturen.

  • Leeftijd: Vanaf 2 jaar
  • Lego Duplo
  • 40 onderdelen
Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Leveranciersnummer 10959
Omschrijving 2 Duplo
Description Duplo 10959 Politiebureau en Helikopter - Duplo