E4898 Krokodil met kiespijn spel

Art nr. 32041943
Druk om te beurten een tandje in van deze krokodil. Pas wel op...als je de tand aanraakt waar hij pijn aan heeft durft die wel eens te bijten.
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 23,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

  • FUN MET DE BIJTENDE KROKODIL: kinderen kunnen dolle pret beleven met dit gemakkelijke en eenvoudige Krokodil met kiespijn-spel, waarbij een krokodil met tandpijn bijt
  • GEMAKKELIJK OP TE STELLEN EN TE SPELEN: ben je op zoek naar een leuk en eenvoudig spel voor kinderen? Het Krokodil met kiespijn-spel werkt niet op batterijen, is gemakkelijk op te stellen door een volwassene en is leuk om te spelen
  • ONDERZOEK DE TANDEN VAN DE KROKODIL: in het Krokodil met kiespijn-spel moeten kinderen opletten dat ze de zere tand van de krokodil niet aanraken. Wanneer ze op een zere tand drukken, zal de krokodil bijten en ligt de speler eruit.
  • LET OP DAT DE KROKODIL NIET BIJT: na elke 'beet' kun je het spel resetten door de muil van de krokodil weer te openen. Speel tandarts en slaag erin om als enige niet gebeten te worden om te winnen.

Marketing text

Maak je klaar voor oneindig veel plezier met het Krokodil met kiespijn-spel voor kinderen. Verzamel je familie en vrienden voor leuke en spannende momenten met spelers die 'krokodillentandarts' zijn en de tanden in de muil van de krokodil onderzoeken. Let op dat de krokodil niet bijt! De krokodil zal de spelers laten merken wanneer iemand op een zere tand drukt door speels te bijten. Na elke 'beet' kun je het spel resetten door de muil van de krokodil weer te openen. De winnaar is de speler die erin slaagt om niet gebeten te worden. Hasbro Gaming en alle bijbehorende termen zijn handelsmerken van Hasbro.


Omschrijving
Druk om te beurten een tandje in van deze krokodil. Pas wel op...als je de tand aanraakt waar hij pijn aan heeft durft die wel eens te bijten.
Specificaties
Merk HASBRO
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer E4898104
Description E4898 Krokodil met kiespijn spel
    Laden
    Laden