Ergobaby Verkleinkussen - Original Natural

Art nr. 39293149
" Ergobaby Verkleinkussen Natural Wil je je Ergobaby draagzak vanaf de geboorte gebruiken? Dat kan in combinatie met het verkleinkussen. Het Ergobaby verkleinkussen is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 5.5 kg en zorgt ervoor dat de billen, de rug en het hoofdje van je baby ondersteund worden
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 24,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Ergobaby Verkleinkussen Natural

Wil je je Ergobaby draagzak vanaf de geboorte gebruiken? Dat kan in combinatie met het verkleinkussen. Het Ergobaby verkleinkussen is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 5.5 kg en zorgt ervoor dat de billen, de rug en het hoofdje van je baby ondersteund worden en je baby hoger in de draagzak zit.

Voor een goede heupontwikkeling moet een kindje in de kikkerhouding gedragen worden. Een kleine baby kan nog geen kikkerhouding aannemen. Door gebruik temaken van hetverkleinkussen kan je baby vanaf de geboorte in kikkerhouding in de draagzak geplaatst worden.

In het verkleinkussen zit een uitneembaar ondersteuningskussen. Je kan het verkleinkussen zonder het ondersteuningskussen gebruiken bij baby's die wel groot genoeg zijn maar nog wat extra steun nodig hebben of het ondersteuningskussen gebruiken zonder het verkleinkussen bij baby's die geen steun meer nodig hebben maar nog niet hoog genoeg zitten om het hoofdje te kussen (de ideale hoogte om je kindje te dragen is de hoogte dat je de bovenkant van het hoofdje van je kindje een kusje kan geven).

  • Leeftijd: vanaf geboorte tot ongeveer 4 à 6 maanden
  • Ondersteunt de rug, het hoofd en de billen
  • Plaatst pasgeboren baby's in de ergonomische kikkerhouding
"
Specificaties
Merk ERGOBABY
Leveranciersnummer EBIIANATV3
    Laden
    Laden