EXIT Frame Pool Timber Rechthoekig 540x250x122cm - incl Zandfilterpomp en ladder

Art nr. A00238307
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 1.199,00 € 999,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

  • Met zandfilterpomp en zwembadtrap
  • Grootste rechthoekige EXIT zwembad
  • Uniek design
  • Verzinkt én gepoedercoat frame
  • Duurzame afwerking

Marketing text

Het EXIT Stone zwembad 540 x 250 x 122 cm is een rechthoekig grijskleurig frame zwembad. Dit grote zwembad is standaard voorzien van een zandfilterpomp en een zwembadtrap, waarmee je veilig het zwembad in en uit kunt stappen. Het frame zwembad biedt genoeg ruimte om heerlijk op een luchtbed te dobberen. En wil je toch liever onder water zwemmen? Het EXIT Stone zwembad is maar liefst 122 centimeter diep waardoor je echt onder water kunt duiken.

Het Stone zwembad heeft een modern en stoer steenpatroon op de zijkant en is daarmee een échte blikvanger in de tuin. Het EXIT zwembad is uitgevoerd met sterke 3-laags wanden van PVC en polyester en de binnenzijde van het zwembad is blauw voor het frisse zwembadgevoel. Het zwembad is geschikt voor maar liefst negen personen en omdat het zwembad diep is, kun je ook baantjes trekken en onder water duiken. Het meegeleverde watercirculatiesysteem maakt dit zwembad helemaal af. De hoogwaardige zandfilterpomp reinigt de kleinste deeltjes uit het zwembad door het water krachtig door het filterbed heen te pompen. Dit zorgt ervoor dat vuil, zoals zand, ongedierte of algen achter blijven in het filter.

Het frame zwembad is niet alleen uniek, maar ook stabiel en sterk. Het stalen zwarte frame van het zwembad is extra dik met een diameter van 50 mm en de frame-poten zorgen voor optimale stabiliteit, zodat het zwembad altijd stevig blijft staan. Natuurlijk is er ook aan duurzaamheid gedacht: het zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt.


Specificaties
Merk EXIT
Kleur Bruin
Leveranciersnummer 30275310
Omschrijving 2 incl Zandfilterpomp en ladder
Description EXIT Frame Pool Timber Rechthoekig 540x250x122cm - incl Zandfilterpomp en ladder
LS Promo Promoties Speelgoed/school2023
    Laden
    Laden