Fatboy Lamp Edison The Petit

Art nr. 37215417
" Fatboy Nachtlampje Edison The Petit Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. De Edison The Petit is namelijk oplaadbaar en portable, waardoor de lamp multi inzetbaar is voor zowel binnen- als buitengebruik, thuis of op kantoor. Edison The Petit is het mobiele
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 64,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Fatboy Nachtlampje Edison The Petit

Edison The Petit is uniek in zijn soort door zijn draadloze karakter. De Edison The Petit is namelijk oplaadbaar en portable, waardoor de lamp multi inzetbaar is voor zowel binnen- als buitengebruik, thuis of op kantoor. Edison The Petit is het mobiele nachtlampje dat altijd ontbrak, de romantische verlichting op het balkon en het functionele lampje op het bureau.

De Edison The Petit maakt gebruik van LED technologie en heeft drie standen. Deze sfeervolle en draadloze verlichting zorgt voor 6 tot 24 uur verlichting, waarna hijgewoon weer opgeladenkan worden. De Edison collectie heeft zijn naam te danken aan de uitvinder van de gloeilamp (1879): ThomasEdison. Echterde verschijningvan Edison ThePetitisalles behalve oud en stoffig. Door het gebruik van LED technologie is het lampje van top tot teen verlicht.

Details:

  • Afmetingen: Size: 25x16 Ø cm
  • Gewicht: 1,0 kg
  • Materiaal: Polyethylene
  • Verzorging: Vuil-en vocht afstotend, gemakkelijk te reinigen met lauw water en neutrale zeep
"
Specificaties
Merk FATBOY
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 9004012
    Laden
    Laden