Global GS5 Groentenmes - 14cm

Art nr. A00070784
" Het groentemes van Global heeft een ronder snijvlak dan een koksmes. Hierdoor kan men het mes gemakkelijk laten “wiegen” over de groenten. De verschillende modellen zijn in groot en kleiner formaat verkrijgbaar zodat zowel het snijden van grote groenten of het snipperen van een uitje een echt
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 82,49
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Het groentemes van Global heeft een ronder snijvlak dan een koksmes. Hierdoor kan men het mes gemakkelijk laten “wiegen” over de groenten. De verschillende modellen zijn in groot en kleiner formaat verkrijgbaar zodat zowel het snijden van grote groenten of het snipperen van een uitje een echt plezier wordt. De puntjes in het handvat zorgen ervoor dat je steeds een goede grip hebt. Het lemmet en het handvat zijn naadloos aan elkaar gelast waardoor het pincet zeer hygiënisch is.

  • Materiaal: Cromova 18 Stainless Steel
  • Onderhoud: Kwaliteitsmessen moet je nooit zo maar in een keukenla laten slingeren. Door het contact met andere harde voorwerpen zal het snijvlak beschadigen. Een messenmagneet aan de muur of het speciaal voor Global messen ontworpen messenblok is de oplossing.
  • Best niet in de vaatwasser
  • Perfect in balans
"
Specificaties
Merk GLOBAL
Omschrijving 2 14cm
Description Global GS5 Groentenmes - 14cm
    Laden
    Laden