Een geboortelijst bij De Kinderplaneet?

Verwelkom je binnenkort je zoon, je dochter - of misschien wel allebei - en wil je als toekomstige ouder graag cadeau krijgen wat je wil of kan gebruiken? Dan is het leggen van een geboortelijst bij De Kinderplaneet de ideale manier hiervoor! Wij helpen je heel graag op weg om het allerbeste voor je spruitje(s) uit te kiezen en het zo de allerbeste start mee te geven!

Je krijgt als toekomstige ouders gratis, persoonlijk advies en begeleiding om jullie geboortelijst zo compleet en evenwichtig mogelijk te maken. Je vindt namelijk bij ons het veelzijdige aanbod van een grote keten, met de persoonlijke service van een boetiek. Je gekozen geschenken krijgen bij ons een apart hoekje in onze winkel en je kan je geboortelijst ten alle tijden zelf online beheren en consulteren via de oudermodule.

Jouw voordelen van een geboortelijst

Tot 10% Korting

Bedraagt de totale waarde van de verkochte artikelen op je geboortelijst meer dan 500 euro, dan bedanken wij je graag met een waardebon. De waarde hiervan gaat tot 10% op de verkochte artikelen en is afhankelijk van het eindbedrag.

*Reeds afgeprijsde artikelen, nettoprijzen en waardebonnen tellen niet mee voor de waardebon. 

Online & winkel

Na het leggen van je geboortelijst in de winkel, kan je deze ook steeds verder online beheren en consulteren. Zo kan je éénvoudig op elk moment van de dag zelf artikelen toevoegen, je kan voorkeursartikelen aanduiden of artikelen die verwijzen naar het geslacht verbergen vóór de geboorte. 

Ongeveer twee weken vóór de geboorte stallen we de gekozen artikelen uit in je persoonlijk hoekje in onze winkel. Familie, vrienden en kennissen kunnen hier een geschenk komen uitkiezen. Of ze kunnen via de online schenkermodule een geschenk kopen van jullie geboortelijst, waarbij ze de keuze hebben tussen de aangekochte artikelen (in geschenkverpakking) zelf af te halen of te laten meegeven met de ouders.

Artikelen voor jou gereserveerd

Na de opmaak van je geboortelijst leggen wij onmiddellijk alle voorradige artikelen voor jullie aan de kant en plaatsen we de niet-voorradige artikelen in bestelling. Zo vermijden we dat net dat éne favoriete artikel niet meer beschikbaar zou zijn na je bevalling!

Persoonlijk advies

Onze geboortelijstafdeling bestaat uit 17 ervaren mama's die jou graag persoonlijk advies & tips geven over het leggen van een geboortelijst. Deze dames worden sterk opgeleid en zijn steeds op de hoogte van de laatste nieuwe trends!

Een geboortelijst bij De Kinderplaneet    

Een geboortelijst in 7 stappen

Ontdek

Een handige checklist


Bekijk

Babycatalogus


Bekijk
Laden
Laden