Joolz Day+ Kinderwagen - Awesome Antracite

Art nr. A00111741
Op zoek naar een stijlvolle én comfortabele kinderwagen? Dan is de Joolz Day+ vast iets voor jou! De Joolz Day+ combineert een strak tijdloos design met alle comfort voor baby en ouder. De kinderwagen groeit mee mee met je baby en is super eenvoudig in gebruik. Hij beschikt over een wieg, een
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 1.299,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle én comfortabele kinderwagen? Dan is de Joolz Day+ vast iets voor jou! De Joolz Day+ combineert een strak tijdloos design met alle comfort voor baby en ouder.

De kinderwagen groeit mee mee met je baby en is super eenvoudig in gebruik. Hij beschikt over een wieg, een stoeltje en de mogelijkheid om je autostoel op het onderstel te bevestigen. Je kan het frame makkelijk opvouwen tot een op zichzelf staand pakket, dus altijd handig om weg te bergen. De Joolz Day+ heeft een ruime draagmand met een comfortabele matras. Aan het hoofdeinde zit ventilatie, waardoor je baby de wereld om zich heen kan ontdekken. De zitting is verstelbaar in drie posities en kan zowel voorwaarts als naar de ouder toe gebruikt worden. Wanneer je 's avonds nog een wandeling maakt, heeft Joolz slimme led-verlichting geïntegreerd, zodat je ook in het donker zichtbaar bent.

 • Onderstel met draagmand en buggyzit
 • Geschikt vanaf de geboorte tot 22 kg
 • Ruime boodschappenmand
 • Draagmand met doorkijkventilatie
 • Comfortabele en verstelbare zitting met roteerbare veiligheidsbeugel
 • Compact in te klappen
 • Slimme led-verlichting
Specificaties
Merk JOOLZ
Kleur Grijs
Omschrijving 2 Awesome Antracite
Description Joolz Day+ Kinderwagen - Awesome Antracite
  Laden
  Laden