Kambukka Drinkbus Etna Grip 500ml - Staal Zwart

Art nr. A00155633
De Etna Grip koffiebeker serveert je een hete koffie om je namiddagdipje op het werk door te komen, of een ijskoud drankje na een stevige work-out. Terwijl jij je naar je volgende afspraak haast, houdt Etna Grip je drankje 9 uur  warm en 18 uur fris, zónder dat er iets in je zak lekt. Waar je ook
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 34,90
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Etna Grip koffiebeker serveert je een hete koffie om je namiddagdipje op het werk door te komen, of een ijskoud drankje na een stevige work-out. Terwijl jij je naar je volgende afspraak haast, houdt Etna Grip je drankje 9 uur  warm en 18 uur fris, zónder dat er iets in je zak lekt.

Waar je ook bent, je kunt altijd rekenen op het 3-in-1-lid: druk om een slok te nemen, open om de fles te gebruiken als een beker en sluit om er weer op uit te trekken. Dankzij het antislipmateriaal ligt de fles trouwens extra comfortabel in de hand. Je Etna Grip schoonmaken na een hectische dag? Geen zorgen, het lid kan gewoon in de vaatwasmachine en is uitgerust met de gebruiksvriendelijke Snapclean®-technologie. Gewoon knijpen en trekken om het mechanisme te verwijderen!

  • Kambukka
  • 500 ml
  • Hoogte: 21,9 cm
Specificaties
Merk KAMBUKKA
Kleur Zwart
Leveranciersnummer 1101010
Description Kambukka Drinkbus Etna Grip 500ml - Staal Zwart
    Laden
    Laden