Lassig Buggy Organizer - Triangle Dark Grey

Art nr. 40056289
Creëer extra opbergruimte aan je kinderwagen met deze praktische buggy organizer van Lassig. Je bevestigt hem eenvoudig aan de duwstang van je buggy en hebt zo meteen een handig tasje voor drankjes, snacks, een fopspeentje of je persoonlijke spulletjes. Dankzij de indeling in verschillende vakjes
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Creëer extra opbergruimte aan je kinderwagen met deze praktische buggy organizer van Lassig. Je bevestigt hem eenvoudig aan de duwstang van je buggy en hebt zo meteen een handig tasje voor drankjes, snacks, een fopspeentje of je persoonlijke spulletjes. Dankzij de indeling in verschillende vakjes kan je alles netjes en overzichtelijk opbergen.

  • Universele buggy organiser
  • Eenvoudig te bevestigen aan de duwstang
  • Materiaal: 100% polyester
  • Afmetingen: 37 x 17 x 12 cm


Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specificaties
Merk LASSIG
Kleur Grijs
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Omschrijving 2 Triangle Dark Grey
Description Lassig Buggy Organizer - Triangle Dark Grey
    Laden
    Laden