Lassig Kids Organiser Auto Wrap to Go - Happy Prints Light Olive

Art nr. A00204613
Geen stress meer tijdens autoritjes, want je kind heeft alles bij de hand wat hij of zij nodig heeft in deze handige auto-organizer. In de verschillende vakjes kan je kindje speelgoedjes, een knuffel , een boekje, een drinkfles,... kwijt en in het bovenste doorzichtige vak kan zelfs een tablet. In
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 46,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geen stress meer tijdens autoritjes, want je kind heeft alles bij de hand wat hij of zij nodig heeft in deze handige auto-organizer. In de verschillende vakjes kan je kindje speelgoedjes, een knuffel , een boekje, een drinkfles,... kwijt en in het bovenste doorzichtige vak kan zelfs een tablet. In de achterkant zit nog een extra groot compartiment voor een groter boek, een trui of jas, of andere zaken die je bij de hand wilt houden.

• Organizer voor in de wagen met verschillende opbergvakken
• Transparant vak voor tablet
• Eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van bestuurders- of passagiersstoel
• Materiaal: 35% katoen, 65% polyester
• Afmetingen: 44 x 60 cm

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specificaties
Merk LASSIG
Kleur Groen
Leeftijd ALLE
Leveranciersnummer 1204004581
Omschrijving 2 Happy Prints Light Olive
Description Lassig Kids Organiser Auto Wrap to Go - Happy Prints Light Olive
    Laden
    Laden