Lassig Sippy Cup (2Handles) PP/CELL - Garden Explorer

Art nr. A00134732
Uit deze schattige beker wil elk kindje wel drinken! Dankzij de drinktuit met gaatjes kan je kindje de beker al snel gebruiken en de handvaten zorgen ervoor dat je kindje de beker ook stevig kan vasthouden. De bodem heeft een antislip ring zodat de beker stabiel op tafel blijft staan. Wordt je
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 8,50
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Uit deze schattige beker wil elk kindje wel drinken! Dankzij de drinktuit met gaatjes kan je kindje de beker al snel gebruiken en de handvaten zorgen ervoor dat je kindje de beker ook stevig kan vasthouden. De bodem heeft een antislip ring zodat de beker stabiel op tafel blijft staan. Wordt je kindje groter, kan je de drinktuit verwijderen en heb je nog een leuke tas met handvaten over. Ideaal om je peuter soep of melk te laten drinken. Deze beker is gemaakt van een mix van polypropyleen en cellulose en kent daardoor een duurzamer en milieuvriendelijker productieproces dan de klassieke polypropyleen.

  • Drinkbeker met handvaten en verwijderbare drinktuit
  • Geschikt vanaf 6 maanden
  • Vaatwasmachine- en microgolfovenbestendig
  • Materiaal: polypropyleen en cellulose

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specificaties
Merk LASSIG
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Garden Explorer
Description Lassig Sippy Cup (2Handles) PP/CELL - Garden Explorer
    Laden
    Laden