Lassig Slab Eva 2-Pack - Little Forest Fox

Art nr. A00181478
Houd de kleertjes van je peuter schoon met deze handige waterafstotende slab. Je kleintje kan rustig zelf leren eten en je kan de slab makkelijk schoonvegen met een vochtige doek of je kan ze wassen in de wasmachine. Het opvangzakje vangt druppels, loslopende rijstkorrels en gemorste prakjes op. •
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 10,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Houd de kleertjes van je peuter schoon met deze handige waterafstotende slab. Je kleintje kan rustig zelf leren eten en je kan de slab makkelijk schoonvegen met een vochtige doek of je kan ze wassen in de wasmachine. Het opvangzakje vangt druppels, loslopende rijstkorrels en gemorste prakjes op.

• Set van 2 slabben
• Geschikt van 6-24 maanden
• Materiaal: 100% polyester
• Machinewasbaar op 40°

Dit Duitse familiebedrijf heeft een filosofie: lässig, wat 'gewoon' of 'casual' betekent. Ze willen producten maken die gewoon handig, gewoon mooi, gewoon leuk en gewoon goed zijn. Maar bij Lässig denken ze niet alleen na over hun producten, ook over hun werknemers en het milieu. Ze willen duurzaam en verantwoord te werk gaan: van het inspecteren van arbeidsomstandigheden tot gerecycleerde materialen gebruiken, en zichzelf blijven verbeteren.

Specificaties
Merk LASSIG
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer 1311019588
Omschrijving 2 Little Forest Fox
Description Lassig Slab Eva 2-Pack - Little Forest Fox
    Laden
    Laden