Lego 41931 Extra Dots - Serie 4 - Dots

Art nr. A00157878
Extra dots met het thema dieren. Gebruik de tegels met dierenoogjes, monden, oren en pootjes om jouw armband of tassenhanger extra te versieren. Eindeloos creatief plezier met de Extra DOTS - serie 4 tegels! Leeftijd: Vanaf 6 jaar Lego Dots 105 onderdelen
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 3,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Fabrikanten: LEGO
Productfamilie: DOTS
Productnaam: LEGO DOTS Extra DOTS serie 4 Knutselset 41931
Artikelcode: 41931
EAN/UPC-nummer: 5702016915266

3D tour

Marketing text

Kinderen die knutsellen zullen dol zijn op deze verzameltas met dierenthema van LEGO DOTS Extra DOTS - serie 4 (41931)! Deze extra tegels en stenen zijn gemaakt voor alle LEGO DOTS speelgoedsets en bieden kinderen de kans om hun ontwerpen gemakkelijk uit te breiden en aan te passen aan hun outfit, stemming of kamerinrichting.

Deze geweldige zak bevat 105 kleurrijke stukken, waaronder schattige dieren oog en mond tegels, oor en poot stenen, gekleurde tegels en 10 mysterie tegels uit een reeks van 16 mogelijke decoraties - wat er in de zak zit is een verrassing! Kinderen kunnen hun creatieve vaardigheden verder ontwikkelen door hun tassenhangers, armband kits of kamer decoraties aan te passen.

Het leuke van deze tas is dat kinderen hun LEGO DOTS speelgoed nog fantasierijker kunnen versieren, kunnen mixen en matchen met hun vriendjes en kunnen pronken met hun eigen unieke knutselideeën. De zakjes zijn een leuke beloning of alledaags cadeau voor een creatieve jongere, of een geweldige extra aankoop bij alle andere DOTS sets.

Bevat 105 stuks.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.
Omschrijving

Extra dots met het thema dieren. Gebruik de tegels met dierenoogjes, monden, oren en pootjes om jouw armband of tassenhanger extra te versieren. Eindeloos creatief plezier met de Extra DOTS - serie 4 tegels!

  • Leeftijd: Vanaf 6 jaar
  • Lego Dots
  • 105 onderdelen


Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 41931
Description Lego 41931 Extra Dots - Serie 4 - Dots
    Laden
    Laden