Lego 43181 Raja en het Hartpaleis - Lego Disney

Art nr. A00149061
Avontuur wacht disneyfans met deze Lego Disney Raya en het Hartpaleis set. Het bouwbare paleis heeft 6 verschillende kamers om te verkennen, waaronder een troonzaal, een schatkamer en een verborgen kamer achter een draaiende muur. De 2 zijtorens gaan open en kunnen raya's en Namaari's wapens
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 79,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Verken het Hartpaleis met Disney's Raya en haar vrienden uit Disney's Raya en de Laatste Draak. Oh, kijk! Een verborgen kamer met een kaart en een tuin! Ga 's ochtends naar de eetkamer en geniet daar van wat lekkere snacks uit Kumandra. Ga samen met Raya op een avontuur om de laatste draak te vinden en Kumandra te redden! Maar kijk uit voor Namaari, een slimme en berekenende jonge zwaardvechtster die Raya altijd en overal dwars probeert te zitten.Laat de dromen van kinderen uitkomen met dit Hartpaleis bouwspeelgoed!

Er staan Disney fans een hoop avonturen te wachten met deze LEGO® ǀ Disney Raya en het Hartpaleis  set. De set bevat gedrukte bouwinstructies en digitale Instructions PLUS! Met de LEGO Bouwinstructies app voelen zelfs jonge bouwers zich al snel echte meesterbouwers! Prachtig gedetailleerd gebouw. Het bouwbare paleis heeft 6 verschillende kamers om te ontdekken, waaronder een troonzaal, een schatkamer en een verborgen kamer achter een draaimuur. De 2 torens aan de zijkant kunnen open en bieden plek aan de wapens van Raya en Namaari. In de middelste toren vind je een slaapkamer met portretten van Raya's vrienden. Kinderen kunnen spelen met 2 minipoppetjes uit Disney's Raya en de Laatste Draak – Raya en Namaari – plus LEGO figuren van Tuk Tuk en Namaari's Serlot. 

Opbergruimte in de toren
Draai de toren om de slaapkamer te ontdekken
Ontdek de verborgen ruimte en verborgen tuin
Met de figuren uit de film!
Geniet van lekkere traktaties
Zoek de schatkist met diamanten
 • Verras kinderen met deze bijzondere en unieke LEGO® ǀ Disney Raya en het Hartpaleis (43181) set. Het model zit boordevol functies en accessoires voor urenlange fantasierijke rollenspellen.
 • Deze set is gebaseerd op de nieuwe Disney film Raya en de Laatste Draak en bestaat uit een paleis met 6 kamers en 2 torens, minipoppetjes van Raya en Namaari, plus LEGO® figuren van Tuk Tuk en Namaari's Serlot.
 • Het paleis beschikt over een draaimuur met daarachter een geheime kamer, een grote schatkist en openende torens in het midden en aan de zijkanten. Combineer met de LEGO® ǀ Disney Raya en Sisu draak (43184) set voor vele bewonderende blikken.
 • Fans van Disney's Raya en de Laatste Draak zullen dit bouwspeelgoed vol fraaie details en leuke accessoires fantastisch vinden. Met alle functies en inspirerende onderdelen is dit een populair cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar.
 • Een bouwbaar speelgoedmodel boordevol details. Het paleis is ca. 24 cm hoog, 28 cm breed en 16 cm diep en is ontworpen om alleen of samen met vrienden mee te spelen.
 • De set is leuk om mee te spelen en ziet er ook nog eens ontzettend goed uit. Kinderen kunnen de set bouwen, er een foto van maken en hun allereerste LEGO® ǀ Disney Raya en de Laatste Draak Hartpaleis met vrienden delen!
 • Gedrukte bouwinstructies zijn fijn, maar digitale Instructions PLUS zijn nog leuker! Met de LEGO® Bouwinstructies app kunnen zelfs de jongste bouwers inzoomen op hun modellen en deze tijdens het bouwen visualiseren.
 • Laat kinderen kennismaken met de bijzondere wereld van Disney's Raya en de Laatste Draak met deze creatieve LEGO® ǀ Disney set. Kinderen kunnen allerlei spannende avonturen naspelen met Disney's Raya en haar vrienden!
 • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
 • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
Omschrijving

Avontuur wacht disneyfans met deze Lego Disney Raya en het Hartpaleis set. Het bouwbare paleis heeft 6 verschillende kamers om te verkennen, waaronder een troonzaal, een schatkamer en een verborgen kamer achter een draaiende muur. De 2 zijtorens gaan open en kunnen raya's en Namaari's wapens vasthouden. De centrale toren opent om een slaapkamer te onthullen, met portretten van Raya's vrienden. Kinderen kunnen spelen met 2 minipoppetjes van Disney's Raya and the Last Dragon – Raya en Namaari – plus Tuk Tuk en Namaari's Serlot Lego figuren.

Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 7 jaar
Leveranciersnummer 43181
Description Lego 43181 Raja en het Hartpaleis - Lego Disney
  Laden
  Laden