Lego 60302 Wildlife Rescue Operatie - Lego City

Art nr. A00158340
Een olifantenjong is dicht bij een krokodillennest aan het eten, wanneer... BAM! Een aardverschuiving blokkeert het pad en scheidt het jong van zijn moeder – en de krokodil komt steeds dichterbij! Roep de hulp in van het LEGO® City Wildlife reddingsteam. Stuur de helikopter en het rupsbandvoertuig
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 89,99 € 67,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Deze LEGO® City Wildlife Rescue operatie speelset zit boordevol spannende functies, leuke dierenfiguren en inspirerende personages voor eindeloze reddingsmissies met wilde dieren.
De kinderen kunnen spannende reddingsacties opzetten voor wilde dieren. Ze ontdekken hierbij inconische dieren en geweldige reddingsvoertuigen.
Deze LEGO City Wildlife Rescue operatie speelset met meerdere modellen bevat een helikopter met lier, een rupsbandvoertuig, een savanneomgeving met aardverschuivingsfunctie en een dierenkliniek. Voeg daar de olifanten, krokodil, apen en het reddingsteam aan toe en je bent klaar voor urenlange reddingsmissies. Een geweldige bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 6 jaar.
Ontdek de iconische wilde dieren!
Met realistische reddingsvoertuigen
De dierenarts verzorgt de dieren in het veldhospitaal
 • De set bevat alles wat kinderen nodig hebben om een helikopter met lier, rupsbandvoertuig, dierenkliniek en savanneomgeving met aardverschuivingsfunctie te bouwen, plus figuren van een olifant, olifantenjong en krokodil, 2 apen en 4 minifiguren.
 • Kinderen activeren de aardverschuiving met een hendel. De helikopter beschikt over een werkende lier, ronddraaiende rotors en een vrachtruimte. Het rupsbandvoertuig heeft een afneembare kettingtakel en een opslagruimte.
 • Een superleuk cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Combineer deze speelset met andere sets uit de LEGO® City Wildlife reeks voor nog meer actie en avonturen met wilde dieren.
 • De helikopter met lier in deze LEGO® City Wildlife Rescue operatie speelset is ca. 12 cm hoog, 35 cm lang en 31 cm breed.
 • Inclusief LEGO® speelgoedaccessoires: een vergrootglas, banaan, gipsverband voor aapjes, kopje, verschillende laboratoriumvoorwerpen en een krokodillenei.
 • Bevat eenvoudige instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding helpt kinderen echte meesterbouwers te worden.
 • Met LEGO® City Wildlife speelsets beleven kinderen volop actie en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen en belangrijke vaardigheden tijdens het naspelen van verhalen en scenario's die het echte leven op een leuke en spannende manier nabootsen.
Omschrijving

Een olifantenjong is dicht bij een krokodillennest aan het eten, wanneer... BAM! Een aardverschuiving blokkeert het pad en scheidt het jong van zijn moeder – en de krokodil komt steeds dichterbij! Roep de hulp in van het LEGO® City Wildlife reddingsteam. Stuur de helikopter en het rupsbandvoertuig eropuit om de boom en rotsblokken weg te takelen. Wanneer het olifantje weer bij zijn moeder is en de krokodil bij haar ei, keer je terug naar het kamp voor je volgende missie.

Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 60302
Description Lego 60302 Wildlife Rescue Operatie - Lego City
  Laden
  Laden