Lego 21042 Vrijheidsbeeld - Lego Architecture

Art nr. A00015370
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 89,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Zet thuis of op kantoor een prachtig symbolisch model neer met deze LEGO® Architecture interpretatie van het Vrijheidsbeeld, waarin architectuur en beeldhouwkunst op een schitterende manier samenkomen.Bouw hét symbool van de vrijheid: The Statue of Liberty!

Bouw een LEGO® model van één van de bekendste nationale monumenten ter wereld met deze LEGO Architecture set Vrijheidsbeeld. Het Vrijheidsbeeld staat in de haven van New York City en torent meer dan 90 meter boven Liberty Island uit. Het beeld verwelkomt op die manier zeevaarders uit heel de wereld. Het ultieme symbool voor de vrijheid was een geschenk van Frankrijk aan de Verenigde Staten en werd op 28 oktober 1886 officieel onthuld in het bijzijn van een enorme menigte. Dit gedetailleerde LEGO model geeft de harmonie tussen architectuur en beeldhouwkunst van het beeld prachtig weer. Het heeft een gedetailleerde sokkel met schild- en stenendecoratie en balkons met zuilen. Het standbeeld van Lady Liberty zelf is voorzien van een soepelvallend gewaad, een doorbroken ketting, een kroon met 7 punten, het beroemde tablet en een opgeheven arm met in de hand een gouden fakkel. Dit elegante LEGO® Architecture model heeft de authentieke grijsgroene en beige kleuren en is afgewerkt met een decoratief naamplaatje.

Authentiek en gedetailleerd!
Intrigerende en realistische details!
In de originele kleuren uitgevoerd!
  • Een fascinerende LEGO® interpretatie van het echte Vrijheidsbeeld.
  • Met een zeer gedetaillerde sokkel met schild- en stenendetails, balkons met zuilen en een Lady Liberty standbeeld met een soepelvallend gewaad, een kroon met 7 punten, het beroemde tablet en een gouden fakkel.
Omschrijving


Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 16 jaar
Omschrijving 2 Lego Architecture
Description Lego 21042 Vrijheidsbeeld - Lego Architecture
    Laden
    Laden