Liewood Toys Dobbelsteen Andrew - Khaki

Art nr. A00157686
De vrolijke dobbelstenen van Liewood zijn echt multifunctioneel en geschikt voor de kleintjes. Ze zijn zacht en gemakkelijk vast te pakken, de figuurtjes zijn leuk om aan te voelen en naar te kijken, je kan ermee stapelen, rollen en gooien en ze staan stijlvol in de kinderkamer. • BPA-vrij,
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 15,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De vrolijke dobbelstenen van Liewood zijn echt multifunctioneel en geschikt voor de kleintjes. Ze zijn zacht en gemakkelijk vast te pakken, de figuurtjes zijn leuk om aan te voelen en naar te kijken, je kan ermee stapelen, rollen en gooien en ze staan stijlvol in de kinderkamer.

• BPA-vrij, natuurlijk rubber
• Lichtgewicht
• Afmetingen: 10 à 10 cm lang
• Reinigen: met water en milde zeep
• Geen gaatjes!

Het hippe Deense merk Liewood ontwerpt de leukste items voor je mini-me. Van speelgoed en eetgerief tot swimwear en decoratie voor de kinderkamer. Functionaliteit en Scandinavisch design staan centraal in al hun producten. Liewood werd in 2015 opgericht door jonge mama Anne Marie Lie Nielsen. Door haar moederschap wist ze pefect aan welke producten jonge ouders nood hebben. Dat is ook te merken aan alle prachtige collecties van Liewood!

Specificaties
Merk LIEWOOD
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Omschrijving 2 Khaki
Description Liewood Toys Dobbelsteen Andrew - Khaki
    Laden
    Laden