Ludi 30078 Watertapijt

Art nr. A00108091
Het water speeltapijt LUDI dompelt kinderen onder in het hart van een waterwereld! Door de drie verschillende cirkels kan de baby de zeewerelden bewonderen waar weekdieren, vissen, een pinguïn, een krab, een zeester en een schildpad leven.. Hij zal ook een moedige kleine duiker ontmoeten die op
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 24,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het water speeltapijt LUDI dompelt kinderen onder in het hart van een waterwereld!

Door de drie verschillende cirkels kan de baby de zeewerelden bewonderen waar weekdieren, vissen, een pinguïn, een krab, een zeester en een schildpad leven.. Hij zal ook een moedige kleine duiker ontmoeten die op avontuur gaat om dieren te naderen en de zeebodem te aanschouwen..

Ideaal voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden en prikkelt alle zintuigen van de baby!

Als de baby op de mat leunt, circuleert het water tussen de cirkels door de kleine riviermondingen. Het geluid en de trillingen van stromend water zullen de kinderen verrassen. Door deze gebaren te herhalen, zullen ze de verbanden tussen oorzaak en gevolg begrijpen en zullen ze het heerlijk vinden om op de mat te gaan liggen om zich te laten masseren door het water.!

De baby zal proberen de drijvende dieren te vissen die door de stroming zich verplaatsen. Hun felle kleuren en grappige vormgeving trekken de aandacht van de kleintjes ! Kinderen zullen plezier beleven aan het bewegen van de waterelementen met een simpele handbeweging.

Specificaties
Merk LUDI
Description Ludi 30078 Watertapijt
    Laden
    Laden