WINKEL


Tot onze grote spijt, maar zeer begrijpelijk en noodzakelijk, zal onze fysieke winkel te Baal gesloten zijn vanaf maandag 2 november tot nader order.

We doen er uiteraard wel alles aan om jullie ook tijdens deze verplichte sluiting met raad en daad  bij te staan!


ONZE BEREIKBAARHEID :

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer 016/ 53 85 70 op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 11u00 tot 17u00.

Mail : alle vragen omtrent geboortelijsten mogen verstuurd worden naar lijsten@dekinderplaneet.be. Alle andere vragen, mogen gericht worden aan shop@dekinderplaneet.be.

Algemeen Contactformulier :klik hier


Wij doen ons uiterste best om jullie zo snel en goed mogelijk te antwoorden en verder te helpen!


WEBSHOP AANKOPEN


Onze webshop blijft 24/7 geopend! U hebt hierbij de keuze om uw order thuis te laten bezorgen (BPOST of POSTNL) of u kan ervoor opteren om uw artikelen zelf komen af te halen aan het door ons specifiek voorziene afhaalpunt ; links van de winkel.

Het afhalen van webshoporders is zonder afspraak mogelijk op maandag / dinsdag / woensdag / vrijdag en zaterdag van 11u00 tot 17u00. U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw order klaarstaat voor afhaling.

Dit is normaal gezien de dag na het plaatsen van uw order.

LET OP : het afhalen van webshoporders kan ENKEL met een afgeprinte orderbevestiging van uw online aankoop. Dit om een vlotte en veilige afhaling te garanderen en de afstandsregels te kunnen respecteren.

Indien u niet in de mogelijkheid bent uw orderbevestiging af te printen, is het voldoende dat u bij de afhaling de exacte naam doorgeeft, waarop uw bestelling is geplaatst.

De juiste volgorde van voornaam-achternaam is hierbij belangrijk om uw order vlot terug te vinden.

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw bestelling af te halen binnen de 7 werkdagen en tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht nemen!

Indien u voor een thuislevering opteert (via Bpost of Postnl), hopen wij te mogen rekenen op uw begrip en geduld dat er door het hoge aantal webshoporders mogelijks vertraging kan zitten op de levertijd van uw bestelling. Plaats uw bestelling voor specifieke gelegenheden dus zeker tijdig!

De Kinderplaneet kan – gegeven de huidige pakjesdrukte - niet aansprakelijk worden gesteld, indien de bestelling wordt geleverd buiten onze standaard levertermijn (1 tot 3 werkdagen).

Voor pakketten die langer onderweg zijn behouden wij ons het recht – conform de Algemene Voorwaarden van onze vervoerders – deze binnen de 30 werkdagen aan te leveren.

Zolang deze termijn van 30 werkdagen na het plaatsen van de bestelling niet verlopen is, kan er geen alternatief noch terugbetaling door de klant gevraagd worden.

Door de huidige uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij niet ingaan op uw vraag om het (de) artikel(s) in cadeauverpakking te verzenden of klaar te zetten voor afhaling. Hartelijk dank voor uw begrip hiervoor.

Ons online assortiment vertegenwoordigt niet ons winkelassortiment. Vindt u online niet wat u zoekt of heeft u vragen over bepaalde artikels? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!


GEBOORTELIJSTEN


* Reeds gemaakte afspraken voor het aanleggen van een geboortelijst

Indien deze afspraak valt tijdens de verplichte sluiting van de winkel, bellen wij u persoonlijk en zo snel mogelijk op om hieromtrent verder af te stemmen. U hoeft zelf hiervoor niets te ondernemen.


* Nieuwe afspraken aanleggen geboortelijsten

Wij raden aan de geboortelijst aan te leggen 10 à 12 weken vóór de verwachte bevallingsdatum.

Indien u graag een afspraak wenst, mag u een e-mail sturen naar lijsten@dekinderplaneet.be met volgende gegevens in vermeld:


  • Eerste, tweede, derde, …. kindje ?

  • Familienaam + voornaam + telefoonnummer ouder 1 :

  • Familienaam + voornaam + telefoonnummer ouder 2 :

  • Adres:

  • Email adres voor communicatie aangaande de geboortelijst :

  • Vermoedelijke bevallingsdatum:

  • Nummer klantenkaart (indien je deze al hebt):

  • Geslacht (geheim/Jongen/meisje):

  • Jullie beschikbaarheid om langs te komen (in functie van de verwachte bevallingsdatum)


Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met enkele voorstellen!


* Afhalen gekochte lijstartikelen

Het afhalen van gekochte lijstartikelen kan tijdens de verplichte sluiting van onze winkel enkel door de lijsthouders gebeuren en is steeds OP AFSPRAAK.

Voor het maken van een afspraak stuurt u minstens één dag vóór de gewenste afhaaldatum (met opgave van gewenst afhaaluur) een e-mail naar lijsten@dekinderplaneet.be en wacht u steeds op onze bevestiging dat de gekochte lijstartikelen ter afhaling werden klaargezet.

Afhalingen zijn enkel mogelijk op maandag / dinsdag / woensdag / vrijdag en zaterdag van 11u00 tot 17u00 aan de afhaalbalie van het magazijn; links van de winkel.

Mogen wij u vriendelijk vragen om tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht te nemen en voldoende afstand te houden van elkaar!


* Online toevoegingen van geboortelijstartikelen

Mogen wij aub vragen dat de lijsthouders met een verwachte bevallingsdatum na 01/01/2021 wachten met het mogelijks verder aanvullen van hun geboortelijstartikelen online? Zo kunnen wij prioriteit geven aan de lijsthouders die ouders worden tijdens de verplichte sluiting van de winkel.

Ons online assortiment vertegenwoordigt niet ons winkelassortiment. Vindt u online niet wat u zoekt of heeft u vragen over bepaalde artikels? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!Zit u nog met onbeantwoorde vragen, bezorgheden en / of onduidelijkheden? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!


We wensen jullie veel goede moed en een goede gezondheid tijdens de komende weken. Hopelijk tot héél snel terug in de winkel!


Het De Kinderplaneet- team

Laden
Laden