WINKEL


Gelieve tijdens je bezoek de Covid-19 maatregelen te respecteren. 
· Draag een mondmasker
· Hou voldoende afstand (min. 1.5 meter)
· Winkel individueel
· 1 persoon per 10m²  (maximum capaciteit 580 personen)
· Beperk uw winkeltijd tot 30 minuten
· Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel

WEBSHOP AANKOPEN


Onze webshop blijft 24/7 geopend! Je hebt hierbij de keuze om je order thuis te laten bezorgen (BPOST of POSTNL) of zelf af te halen aan de afhaalbalie van het magazijn ; links van de winkel.

Het afhalen van webshoporders is mogelijk tijdens onze openingsuren. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer jouw order klaarstaat voor afhaling. Dit is normaal gezien de dag na het plaatsen van jouw order.
LET OP : het afhalen van webshoporders kan ENKEL met een afgeprinte orderbevestiging van jouw online aankoop. Dit om een vlotte en veilige afhaling te garanderen en de afstandsregels te kunnen respecteren.
Indien je niet in de mogelijkheid bent uw orderbevestiging af te printen, is het voldoende dat je bij de afhaling de exacte naam doorgeeft, waarop jouw bestelling is geplaatst.
De juiste volgorde van voornaam-achternaam is hierbij belangrijk om jouw order vlot terug te vinden.

Mogen wij je vriendelijk vragen om jouw bestelling af te halen binnen de 5 werkdagen en tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht nemen!

Indien je voor een thuislevering opteert (via Bpost of Postnl), hopen wij te mogen rekenen op jouw begrip en geduld dat er door het hoge aantal webshoporders mogelijks vertraging kan zitten op de levertijd van uw bestelling. Plaats jouw bestelling voor specifieke gelegenheden dus zeker tijdig!

De Kinderplaneet kan – gegeven de huidige pakjesdrukte - niet aansprakelijk worden gesteld, indien de bestelling wordt geleverd buiten onze standaard levertermijn (1 tot 3 werkdagen).

Voor pakketten die langer onderweg zijn behouden wij ons het recht – conform de Algemene Voorwaarden van onze vervoerders – deze binnen de 30 werkdagen aan te leveren. Zolang deze termijn van 30 werkdagen na het plaatsen van de bestelling niet verlopen is, kan er geen alternatief noch terugbetaling door de klant gevraagd worden.

Door de huidige uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij niet ingaan op jouw vraag om het (de) artikel(s) in cadeauverpakking te verzenden of klaar te zetten voor afhaling. Hartelijk dank voor jouw begrip hiervoor.

Ons online assortiment vertegenwoordigt niet ons winkelassortiment. Vind je online niet wat je zoekt of heb je vragen over bepaalde artikels? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!


GEBOORTELIJSTEN


* Nieuwe afspraken aanleggen geboortelijsten

Wij raden aan de geboortelijst te leggen 10 à 12 weken vóór de verwachte bevallingsdatum.

Gelieve tijdig een afspraak in te plannen door een e-mail te sturen naar lijsten@dekinderplaneet.be met volgende gegevens in vermeld:

  • Eerste, tweede, derde, …. kindje ?

  • Familienaam + voornaam + telefoonnummer ouder 1 :

  • Familienaam + voornaam + telefoonnummer ouder 2 :

  • Adres:

  • Email adres voor communicatie aangaande de geboortelijst :

  • Vermoedelijke bevallingsdatum:

  • Nummer klantenkaart (indien je deze al hebt):

  • Geslacht (geheim/Jongen/meisje):

  • Jullie beschikbaarheid om langs te komen (in functie van de verwachte bevallingsdatum)


Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met enkele voorstellen!


* Afhalen gekochte lijstartikelen

Het afhalen van gekochte lijstartikelen kan alleen door de lijsthouders gebeuren en is steeds OP AFSPRAAK.

Voor het maken van een afspraak stuurt u minstens één dag vóór de gewenste afhaaldatum (met opgave van gewenst afhaaluur) een e-mail naar lijsten@dekinderplaneet.be en wacht je steeds op onze bevestiging dat de gekochte lijstartikelen ter afhaling werden klaargezet.

Afhalingen zijn  mogelijk tijdens de openingsuren aan de afhaalbalie van het magazijn; links van de winkel.

Mogen wij je vriendelijk vragen om tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht te nemen en voldoende afstand te houden van elkaar!


* Online toevoegingen van geboortelijstartikelen

Ons online assortiment vertegenwoordigt niet ons winkelassortiment. Vind je online niet wat je zoekt of heb je vragen over bepaalde artikels? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Zit je nog met onbeantwoorde vragen, bezorgheden en / of onduidelijkheden? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!


Het De Kinderplaneet- team

Laden
Laden