Medela Borstvoeding Starter Kit

Art nr. 38513581
Medela Borstvoeding Starter Kit In de set zit alles wat moeders de eerste weken nodig hebben. De startersset voor borstvoeding van Medela bevat een aantal producten voor een goed begin van de borstvoedingsperiode – of je nu uitsluitend borstvoeding geeft of daarnaast ook moedermelk afkolft. Deze set
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 28,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Medela Borstvoeding Starter Kit

In de set zit alles wat moeders de eerste weken nodig hebben. De startersset voor borstvoeding van Medela bevat een aantal producten voor een goed begin van de borstvoedingsperiode – of je nu uitsluitend borstvoeding geeft of daarnaast ook moedermelk afkolft. Deze set is een eenvoudige oplossing om melk op te vangen, te bewaren en te geven, om voor je baby te zorgen en om accessoires gemakkelijk te desinfecteren.

De borstvoedingsset is een complete oplossing voor een goede start van je borstvoedingservaring. Hij bevat alle onmisbare borstvoedingsaccessoiresvan Medela:

  • Met Calma kan de baby tijdens het drinken zijn natuurlijke ritme aanhouden. De moedermelk stroomtalleenalsde babyeen vacuüm creëertdoor te zuigen. Met Calma hoef je geen spenen met verschillende stroomsnelheden te kopen als je baby groeit, want je baby regelt de stroom zelf.
  • De Medela oplossing voor het bewaren van moedermelk is eenvoudig en ruimtebesparend, en bestaat uit twee moedermelkflesjes van 150 ml en vijf Pump & Save moedermelkzakjes.
  • 12 disposable zoogcompressen met een zachte, comfortabele voering: superabsorberend voor een langdurig droog gevoel.
  • Natuurlijke, hypoallergene verzorging van tepels en huid met PureLan100: 7 g pure lanoline.
  • Quick Clean magnetronzak voor desinfectie in drie minuten. Doodt 99,9 procent van de meest voorkomende bacteriën en ziektekiemen.

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specificaties
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 0080380
Description Medela Borstvoeding Starter Kit
    Laden
    Laden