Medela Contact Tepelhoedje L incl. Bewaardoosje

Art nr. 37123613
Tepelhoedje Large met Bewaardoosje De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast. De Contact tepelhoedjes zijn een
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Tepelhoedje Large met Bewaardoosje

De tepelhoedjes van Medela zijn een duurzame, comfortabele en handige manier om gemakkelijker borstvoeding te geven. Deze tepelhoedjes beschermen tegen tepelkloven en geven baby's die moeilijk kunnen aanhappen een stevigere houvast. De Contact tepelhoedjes zijn een hulpmiddel voor moeders met platte, ingetrokken of pijnlijke tepels of met een te sterke toeschietreflex. De tepelbeschermers zijn speciaal ontworpen en gemaakt voor een nauwer contact met je baby.

  • Maat Large
  • Per 2 verpakt, inclusief bewaardoosje
  • Unieke uitgesnedenvorm voorongekend huidcontact tussen jou en je baby
  • Maakt borstvoeding mogelijk ondanks aanhapproblemen of pijnlijke,platte ofingetrokken tepels

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specificaties
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 2001630
Description Medela Contact Tepelhoedje L incl. Bewaardoosje
    Laden
    Laden