Medela Quick Clean Magnetronzakken 5st.

Art nr. 37007274
Quick Clean Magnetronzakjes Het is belangrijk dat alle accessoires voor het geven van borstvoeding en voeden van je baby schoon zijn - de Medela Quick Clean zakken kunnen je hierbij helpen. Doe een kleine hoeveelheid water in een Medela Quick Clean zakje, plaats je accessoires erin en leg het zakje
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 12,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quick Clean Magnetronzakjes

Het is belangrijk dat alle accessoires voor het geven van borstvoeding en voeden van je baby schoon zijn - de Medela Quick Clean zakken kunnen je hierbij helpen. Doe een kleine hoeveelheid water in een Medela Quick Clean zakje, plaats je accessoires erin en leg het zakje in de magnetron. Tijdens de stoomsterilisatie in het Medela Quick Clean magnetronzakje wordt maar liefst 99,9% van de gevaarlijkste bacteriën en ziektekiemen gedood, zodat je flessen, spenen, fopspenen en borstschilden schoon zijn en je ze weer veilig kunt gebruiken. De magnetronzakjes van Medelazorgen voor een grondige desinfectie in ongeveer drie minuten. De zakjes werken net zoals een stoomsterilisator en kunnenjeheel wat tijd besparen.Je kuntzegewoonvouwen en opbergen.

Voor deze unieke, krachtige reinigingsprocedure is alleen een magnetron en een beetje water nodig. Het doodt 99,9% van de meest schadelijke bacteriën en ziektekiemen op borstkolfonderdelen en -accessoires.

Een zakje kan maximaal 20 keer worden gebruikt.

  • Doos van 5 Quick Clean Magnetronzakjes
  • Snelle en veilige desinfectie van borstvoedingsaccessoires voor een gezonde baby
  • Ruimtebesparend - klein en gemakkelijk op te bergen
  • Gemakkelijk te gebruiken – je hebt alleen een magnetron en water nodig
  • Herbruikbaar – voordelig en milieuvriendelijk

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

Specificaties
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 0080040
Description Medela Quick Clean Magnetronzakken 5st.
    Laden
    Laden