Ken jij de Wobbel al? De Wobbel is een houten balance board dat jong en oud stimuleert om te bewegen. Door zijn ongedefinieerde vorm is alles mogelijk! De Wobbel werkt als een magneet op kinderen. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel. De Wobbel is door zijn leuke vorm het enige speelgoed dat je niet hoeft op te ruimen. Hij staat prachtig in iedere woonkamer. De Wobbel is bedoeld voor binnen maar kan indien zorgvuldig gebruikt ook mee naar buiten.

Image titleWist je dat je met het wobbelboard ook kan Wobbelturnen?

Wobbelturnen® of Wobbelgym® is meer dan enkel turnen op en rond een Wobbel. Wobbelturnen is het originele turnconcept met wobbelboards. Het is een combinatie van speelse bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen, samenwerkingsspelletjes, etc voor kinderen vanaf 2 jaar.

Een les wobbelturnen bestaat uit een afwisseling tussen eerder actieve fases en passieve fases, waarin ontspanning, evenwicht en relaxatie centraal staan. Bij de actieve fases wordt er gewiebeld, gewobbeld, gewaggeld, gekropen, gesprongen en nog veel meer.

Elk kind krijgt tijdens de les zijn eigen wobbelboard en matje ter beschikking om heerlijk mee te wobbelen en te turnen. De ideale manier om eens te kijken of een balansboard iets voor jouw kind is. Jouw kind traint zijn evenwicht , lateralisatie en algehele motorische ontwikkeling tijdens de lessen wobbelturnen, op muziek, via parcours en samenwerkingsspelletjes.


Binnenkort organiseren wij in de Kinderplaneet een lesje wobbelturnen. Hou dus zeker onze website in de gaten zodat jij er als eerste bij bent!

Ontdek wobbelturnen
Laden
Laden