Molkky houten spel number kubb

Art nr. 36188369
Na het daverende succes van het Viking Kubb spel hebben wij nu ook het Number Kubb Original spel in ons assortiment en hiermee is een nieuw Kubb spel gelanceerd. Het spel Number Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Number Kubb is een spel voor buiten en wordt gespeeld op een vlak
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 24,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Na het daverende succes van het Viking Kubb spel hebben wij nu ook het Number Kubb Original spel in ons assortiment en hiermee is een nieuw Kubb spel gelanceerd.
Het spel Number Kubb is afkomstig uit Zweden en is een echt familiespel. Number Kubb is een spel voor buiten en wordt gespeeld op een vlak speelveld. Number Kubb bestaat uit 1 werpstok, 12 genummerde torens en spelregels. Geleverd in colourbox met venster.

Werpstok: 25x5,5x5,5cm
Aantal pinnen: 15x5,5x5,5cm
Grootte doos: 26,5 x24x13cm
Gewicht: 2,5 kg
inclusief:
- 1speerwerper
- 12 nummer pinnen
- Meertalige regels en instructies.

De bedoeling vanhetspel Number Kubbisomalseerste 50puntente behalen.Dit doetu door met de werpstok de genummerde torens om te gooien. De getallen op de omgeworpen torens telt als score, deze telt u op.Het spel is met meerdere personen tegelijk te spelen, u werpt gewoon om de beurt. Met de juiste techniek en veel geluk zijn die 50 punten zo binnen!

Specificaties
Merk BEX
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Leveranciersnummer 511100
Description Molkky houten spel number kubb
    Laden
    Laden