Nuby Tandenborstelset 3st (Assortie kleur)

Art nr. 34619243
Tanden poetsen is belangrijk! Maak er vanaf de eerste tandjes een gewoonte van dat tandjes poetsen dagelijks moet gebeuren. De tandenborstels van Nûby zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. De set bevat 3 verschillende tandenborstels, elk voor een bepaalde leeftijdsfase. De eerste
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 6,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Tanden poetsen is belangrijk! Maak er vanaf de eerste tandjes een gewoonte van dat tandjes poetsen dagelijks moet gebeuren. De tandenborstels van Nûby zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen. De set bevat 3 verschillende tandenborstels, elk voor een bepaalde leeftijdsfase.

De eerste tandenborstel (vanaf 3 maanden) is gemaakt van een speciale textuur in zacht rubber. Dit masseert het tandvlees en gehemelte en zorgt ervoor dat je kindje gewend raakt aan een tandenborstel.

De tweede borstel (vanaf 6 maanden) ziet er al meer uit als een ‘echte tandenborstel’.Alleen zijn de haartjes niet van nylon, maar van zacht rubber gemaakt. Deze reinigen de eerste tandjes en masseren het tandvlees.

De derde borstel (vanaf 12 maanden) is een echte tandenborstel met zachte nylon haren. Zo kan je kindje tanden poetsen net zoals mama of papa.

  • Set van 3 tandenborstels
  • Elke tandenborstel aangepast aan de leeftijdsfase
  • Eenvoudig vast te nemen met kleine kinderhandjes

Opgelet! Dit product maakt deel uit van een assortiment en wordt afzonderlijk verkocht. In stap 4 van het orderproces kan je aangeven welk artikel uit dit assortiment je voorkeur uitdraagt. Indien de voorraad het toelaat, houden we hier zeker rekening mee. Het is dus echter wel mogelijk dat u dit product in een andere kleur of uitvoering ontvangt

Specificaties
Merk NUBY
Leveranciersnummer ID754
Description Nuby Tandenborstelset 3st (Assortie kleur)
    Laden
    Laden