Play-Doh F1834 Paw Patrol Chase

Art nr. A00160055
Deze PAW Patrol Play-Doh-set bevat een grote Chase-figuur met leuke activiteiten zoals een uitsteekbare Play-Doh-tong en tal van vormpjes om botten, badges en nog veel meer te maken! Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 22,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

  • GROTE CHASE-FIGUUR: deze PAW Patrol Play-Doh-set bevat een grote Chase-figuur met leuke activiteiten zoals een uitsteekbare Play-Doh-tong en tal van vormpjes om botten, badges en nog veel meer te maken!
  • PUP-RUGZAKCREATIES: de Pup-rugzak van Chase is ook Fun Factory-gereedschap waarmee je coole reddingsuitrusting kan maken, zoals een touw met een werphaak. De Fun Factory-rail heeft zelfs een vormpje om Chickaletta te maken!
  • 5 PLAY-DOH-KLEUREN: de set bevat niet-giftige Play-Doh-boetseerklei in een potje van 56 gram met blauwe klei en potjes van 28 gram met gele, roze, oranje en witte klei (bevat tarwe).

Marketing text

Chase is bezig met de zaak, maar hij heeft jouw creativiteit nodig om te slagen! Dit PAW Patrol-speelgoed voor kinderen vanaf 3 jaar biedt veel speelplezier met smeuïge, kleurrijke Play-Doh-klei. Deze grote Chase-figuur biedt tal van speelmogelijkheden. Hij kan onder meer zijn Play-Doh-tong uitsteken en kinderen kunnen allerlei leuke dingen maken met de vormpjes. Zijn Pup-rugzak is ook Fun Factory-gereedschap om werphaken en een reddingstouw te maken, en heeft een Chickaletta-accessoire om verschillende vormen te maken en een vormpje om Chickaletta zelf te maken! TM Spin Master Ltd. Alle rechten voorbehouden. ©2013 Spin Master Paw Productions Inc. Nickelodeon en alle gerelateerde titels en logo’s zijn handelsmerken van Viacom International Inc. Hasbro, Play-Doh en alle gerelateerde kenmerken zijn handelsmerken van Hasbro.


Omschrijving

Deze PAW Patrol Play-Doh-set bevat een grote Chase-figuur met leuke activiteiten zoals een uitsteekbare Play-Doh-tong en tal van vormpjes om botten, badges en nog veel meer te maken!

  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Specificaties
Merk HASBRO
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Description Play-Doh F1834 Paw Patrol Chase
    Laden
    Laden