Playmobil 6920 Politiepatrouille - City Action Met licht en geluid

Art nr. 38985669
Ga achter de boeven aan met de Playmobil politiepatrouille! Vergeet zeker je licht en geluid niet op te zetten tijdens je achtervolging! De politiepatrouille krijgt een melding: een boef is op de vlucht! Snel rijden ze naar de plaats van delict en zetten de achtervolging in. Om dat in alle
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 27,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ga achter de boeven aan met de Playmobil politiepatrouille! Vergeet zeker je licht en geluid niet op te zetten tijdens je achtervolging!
De politiepatrouille krijgt een melding: een boef is op de vlucht! Snel rijden ze naar de plaats van delict en zetten de achtervolging in. Om dat in alle veiligheid te kunnen doen, zetten ze hun sirene en lichten op. Zo weet het verkeer dat ze moeten oppassen en plaats moeten maken voor de politiepatrouille. Zullen ze de boef kunnen volgen en oppakken?

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • Playmobil City Action
  • Met 2 speelfiguren en accessoires
  • Met echt werkend licht en geluid
  • Dak is afneembaar

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 6920
Omschrijving 2 City Action Met licht en geluid
Description Playmobil 6920 Politiepatrouille - City Action Met licht en geluid
    Laden
    Laden