Playmobil 70144 Kitesurfersredding Met Boot - City Action

Art nr. A00137593
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Kitesurfen is leuk, maar soms kan het ook gevaarlijk zijn. De kitesurfer werd geraakt door een golf en van zijn board gegooid. Gelukkig is de
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 17,99 € 15,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Kitesurfen is leuk, maar soms kan het ook gevaarlijk zijn. De kitesurfer werd geraakt door een golf en van zijn board gegooid. Gelukkig is de reddingswerker met zijn rubberboot niet ver weg en komt hij te hulp. Hij gooit snel de reddingstas naar de surfer en trekt hem in een mum van tijd aan boord, dat ging weer goed. De speelset bevat twee figuren, een opblaasboot met buitenboordmotor, een wakeboard met vliegerscherm, een werpzak en vele andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, boot en kite met surfbord

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 70144 Kitesurfersredding Met Boot - City Action
LS Promo Promoties 2021
    Laden
    Laden