Playmobil 70190 Groot ziekenhuis met inrichting - City Life

Art nr. A00066030
Bezoek je vrienden en familie na hun operaties in de patiëntenkamers van het nieuwe grote ziekenhuis van Playmobil City Life. Na een ongeluk een bezoekje brengen aan familie, vrienden of een kennis dat kan met het ziekenhuis van Playmobil! Even wachten tot je bij de dokter op bezoek kan komen kan je
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 139,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Bezoek je vrienden en familie na hun operaties in de patiëntenkamers van het nieuwe grote ziekenhuis van Playmobil City Life. Na een ongeluk een bezoekje brengen aan familie, vrienden of een kennis dat kan met het ziekenhuis van Playmobil! Even wachten tot je bij de dokter op bezoek kan komen kan je in de mooie wachtkamer. Deze wachtkamer beschikt over alles wat je nodig hebt, een frisdrankautomaat, een koffiemachine en boekjes om de tijd vlot te laten verlopen. De operatiekamer beschikt over een lichtgevend operatiescherm, een draaibaar controlelampje, een beweegbaar operatielicht en vele andere medische apparaten om de patiënten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Na de operatie kunnen de patienten met de beweegbare lift met hun lift naar de eerste verdieping waar zich de patiëntenkamers bevinden. De patiënten kunnen zich wassen in de badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime kamers. Het hele ziekenhuis is ook rolstoelvriendelijk.

  • Playmobil City Life
  • Vanaf 4 jaar
  • Exclusief AAA batterijen
  • Inclusief 4 figuren en volledige ziekenhuisinrichting

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 City Life
Description Playmobil 70190 Groot ziekenhuis met inrichting - City Life
    Laden
    Laden