Playmobil 70255 Peter met grootmoeder - Heidi

Art nr. A00097965
Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. De elfjarige Peter is verantwoordelijk voor de geiten. Hij zorgt voor alle geiten in het dorp en drijft ze hoog de almweiden op, zodat ze kunnen grazen. Als een geit eens ziek is, vraagt Peter om hulp bij zijn wijze oma.
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 27,99 € 25,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beleef de avonturen van Heidi en haar vrienden met de speelsets van Playmobil. De elfjarige Peter is verantwoordelijk voor de geiten. Hij zorgt voor alle geiten in het dorp en drijft ze hoog de almweiden op, zodat ze kunnen grazen. Als een geit eens ziek is, vraagt Peter om hulp bij zijn wijze oma. De blinde, oude dame weet veel over kruiden, planten en geneesmiddelen en maakt alle dieren snel weer gezond. De speelset omvat de figuren Peter en zijn oma, een geit, een bok en een kleine geit, een geitenstal met zolder en slaapplek, een elektrische lantaarn, een kruiwagen en nog vele andere extra's.

  • Playmobil Heidi
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, dieren en lichtgevende lantaarn

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70255
Description Playmobil 70255 Peter met grootmoeder - Heidi
    Laden
    Laden