Playmobil 70502 Starterpack Politie - City Action

Art nr. A00137516
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Een dief heeft zojuist in een winkel ingebroken en het dagelijkse inkomen gestolen. Nu vlucht hij op zijn skateboard door de smalle straatjes van de stad.
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Een dief heeft zojuist in een winkel ingebroken en het dagelijkse inkomen gestolen. Nu vlucht hij op zijn skateboard door de smalle straatjes van de stad. Maar zelfs in nauwe steegjes of bruggen kan hij de politieman op zijn motor die hem op de hielen zit niet van zich afschudden. Maar als de politieman zijn dief inhaalt, heeft hij de buit niet meer bij zich. Waar heeft hij het geld verstopt?De speelset bevat tweefiguren, een motorfiets, een skateboard, rugzak, mobiele telefoon, zak met goud en vele andere extra's om spannende achtervolgingen na te spelen. Door de op de leeftijd afgestemde accessoires zijn starterspakketten ideaal voor kinderen vanaf drie jaar.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 3 jaar
  • Inclusief 2 figuren, motor, skateboard en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Leveranciersnummer 70502
Description Playmobil 70502 Starterpack Politie - City Action
    Laden
    Laden