Playmobil 70508 Speelbox Orient prinses - Magic

Art nr. A00137502
Beleef magische avnturen en maak kennis met magische wezens en figuren met de speelsets van Playmobil Magic. De Oriënt, plaats van legendarische sprookjes en legendes. Terwijl ze zich door het paleis begeven, hebben de prins en prinses een mysterieuze magische lamp ontdekt. Terwijl ze ertegen
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 19,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Beleef magische avnturen en maak kennis met magische wezens en figuren met de speelsets van Playmobil Magic. De Oriënt, plaats van legendarische sprookjes en legendes. Terwijl ze zich door het paleis begeven, hebben de prins en prinses een mysterieuze magische lamp ontdekt. Terwijl ze ertegen wrijven, verschijnt er een wonderbaarlijke geest. Zal het hun drie wensen vervullen? Playmobil-speelboxen bieden veel plezier onderweg. Alle figuren en accessoires zijn in een mum van tijd in de doos opgeborgen en door de praktische hendel neem je de speelset gemakkelijk overal mee naartoe.

  • Playmobil Magic
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, geest en magische accessoires.

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70508
Description Playmobil 70508 Speelbox Orient prinses - Magic
    Laden
    Laden