Playmobil 70516 Verzamelpony Connemara - Playmobil Country

Art nr. A00137557
Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Er is veel plezier met het verzamelen van paarden met de "Connemara" verzamelpony. Elke dag bezoekt het jongetje zijn pony
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,99 € 7,49
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Dromen van je eigen paard en de meest geweldige verhalen en avonturen is verleden tijd, met de speelsets van Playmobil Country kan je de avonturen en verhalen nu echt beleven! Er is veel plezier met het verzamelen van paarden met de "Connemara" verzamelpony. Elke dag bezoekt het jongetje zijn pony en kijkt of alles goed is. Voor een goede verzorging heeft hij al het keukengerei in de rode doos opgeborgen en heeft hij ook de paardendeken klaarliggen. Uitwerpselen van paarden worden uiteraard verwijderd met een schop en bezem. De speelset bevat een jongensfiguur, een Connemara-pony, een paardendeken, een rode doos met verzorgingsaccessoires en andere extra's.

  • Playmobil Country
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, paard en vele accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Playmobil Country
Description Playmobil 70516 Verzamelpony Connemara - Playmobil Country
LS Promo Playmobil Country
    Laden
    Laden