Playmobil 70573 Politiefiets - City Action

Art nr. A00137531
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Eigenlijk wilde de jonge vrouw alleen maar gaan wandelen met haar hond als plotseling een brutale dief haar handtas grist. Geschrokken slaakt de vrouw een
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Eigenlijk wilde de jonge vrouw alleen maar gaan wandelen met haar hond als plotseling een brutale dief haar handtas grist. Geschrokken slaakt de vrouw een luide schreeuw en roept de fietspolitieagent die ter plaatse is. De zakkenroller probeert te ontsnappen door de smalle straatjes, maar de politie volgt hem razendsnel overal op zijn fiets. Na korte tijd loopt de dief op een doodlopende weg en kan de agent hem arresteren. De vrouw is dolgelukkig als ze haar tas en de inhoud terugkrijgt. De speelset bevat drie figuren, een politiefiets, een hond, een tas en vele andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 3 figuren, fiets en overvallersaccessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 City Action
Description Playmobil 70573 Politiefiets - City Action
    Laden
    Laden